Bliv 32 procent bedre til at improvisere

 

Ingen virksomhed eller organisation kunne hænge sammen uden medarbejdernes og ledernes konstante improvisationer. Når vi improviserer, udvikler vi os og tilpasser os en hyperkompleks verden i hæsblæsende forandring. Medarbejdere, ledere og organisationer, der er gode til at improvisere, kan bevæge sig hurtigt og smidigt fremad og løse store og små udfordringer på nye og overraskende måder.


Vi tilbyder kurset Bliv Kontorets Indiana Jones, der gør jer meget dygtigere til at improvisere alene og sammen. Dygtige improvisatorer er effektive, forandringsparate og innovative.

Vi kommer gerne ud til jer, men I kan også deltage i et af vores åbne kurser. Datoen for næste åbne kursus er endnu ikke fastlagt. Er du interesseret så send en mail til Bo@movingminds.dk

Læs mere om kurset tryk her.

Nogle reaktioner på kurset:

  • Bliv Kontorets Indiana Jones er et fantastisk inspirerende kursus. Det åbner øjnene for at se de muligheder, der ligger uden for ens egne rammer, og det giver mod til at slippe planerne, for i virkeligheden bliver løsningerne mere interessante, når man tør spille en bold op ad andre og se, hvad der sker. Det er velfunderet og seriøst samtidig med, at det er sjovt - i tæt samvær med andre.

Corina Roig, konsulent.

 

På kurset lærte jeg især:

  • At planers og planlægningens effekt kun har en vis rækkevidde. Ingen plan overlever fjenden…
  • At en vigtig forudsætning for at kunne improvisere i sit arbejdsliv er mod til at gøre det og tillid - både til egne evner og til omgivelsernes modtagelighed.
  • At vi skal finde ud af, hvad der motiverer os og gøre det - fordi det bliver sjovere og fordi vi udvikler os selv og vores omgivelser mere på den måde.

Michael Føns, Arbejdsmiljøkonsulent i Københavns Kommune

 

Lær at improvisere

Evnen til at improvisere er en af de vigtigste kompetencer overhovedet.  Kontorets Indiana Jones − Lær at improvisere på arbejdet,  er et af de første seriøse bud på hvordan ledere og medarbejdere kan blive bedre til at improvisere. Gennem øvelser og fif fra improvisationsteater og positiv psykologi lærer Bo Krüger os, hvordan vi kan blive bedre til at improvisere, og hvordan improvisation kan gøre os mere effektive, fleksible og kreative. Han viser os hvordan eventyret og store oplevelser venter den, der som en anden Indiana Jones tør at forlade den trygge plan og kaste sig forlæns ud i improvisationerne.

Læs mere

Køb bogen

Kontorets Indiana Jones − Lær at improvisere på arbejdet af Bo Krüger kan købes til 300,- med moms på www.GyldendalBusiness.dk.

Køb bogen på gyldendal