Om bogen

Er du klar over, at du dagligt må improvisere hele tiden? Faktisk får vi vores hverdag til at fungere ved hjælp af et uendeligt antal ubevidste improvisationer. Men hvornår har du sidst øvet dig i at blive bedre til at improvisere?

Ved at blive bevidst om improvisationens muligheder - og ved at træne - kan du løfte din hverdag såvel på arbejdet som hjemme. Folk, der er gode til at improvisere, kan bevæge sig hurtigt og smidigt fremad og løse store og små udfordringer på nye og overraskende måder - ligesom Indiana Jones, som med stor appetit kaster sig ud på det ene store eventyr efter det andet uden at ane, hvad der venter forude.

Bogen er en invitation til at udforske nye områder af dit arbejdsliv og din personlighed, som du måske ikke besøger så ofte. Kontorets Indiana Jones er fyldt med værktøjer og indsigter, som er lette at gå til. Bo Krüger deler gavmildt ud af sin viden og sine personlige erfaringer, som blandt kommer fra improviseret teater, positiv psykologi og et mangeårigt virke som succesfuld eventyrer, iværksætter, skuespiller og virksomhedsrådgiver. Læs blandt andet om en kamelballet, en lykkelig fyring, astronauter med iltmangel og en legesyg nobelpristager. Bogen er skrevet til alle, der arbejder i uforudsigelige miljøer, hvor tingene ændrer sig hurtigt - ledere, udviklere, undervisere, facilitatorer, konsulenter, sygeplejersker, kommunikatører, politikere og iværksættere.

 

Læserne siger:

"Kontorets Indiana Jones - lær at improvisere på arbejdet! Det er en fængende titel. Jeg læste den i går aftes og kan ikke anbefale den nok. Pennen flyder ubesværet for Bo, der serverer den ene tankevækkende og rammende pointe, case eller refleksion efter den anden. Den har inspireret mig mere end nogen anden bog i nyere tid. Der springer gnister, humor og livseleksir op fra hvert eneste afsnit. Giv dig selv et frikvarter - læs den før din nabo!"

Eva Høegh, iværksætter, managment konsulent og konferencedame.

 

"Kontorets Indiana Jones er  simpelthen en skide god bog! Vedkommende, insisterende og virkelig inspirerende...og så er der et enormt nærvær i bogen - det er tydeligt at Bo brænder enormt meget for emnet! Og det virker som om, han virkelig ønsker et sjovere, mere meningsfuldt og på alle måder mere sanseligt (arbejds)liv for alle os ildsjæle som suser rundt i denne verden. Og også for alle andre... Jeg har undervejs i læsningen fået mange aha-oplevelser, den har virkelig ændret  mit udprægede kontrolgen."

Martin Monberg, Konferencevært, Hornstrup Kursus Center

Lær at improvisere

Evnen til at improvisere er en af de vigtigste kompetencer overhovedet.  Kontorets Indiana Jones − Lær at improvisere på arbejdet,  er et af de første seriøse bud på hvordan ledere og medarbejdere kan blive bedre til at improvisere. Gennem øvelser og fif fra improvisationsteater og positiv psykologi lærer Bo Krüger os, hvordan vi kan blive bedre til at improvisere, og hvordan improvisation kan gøre os mere effektive, fleksible og kreative. Han viser os hvordan eventyret og store oplevelser venter den, der som en anden Indiana Jones tør at forlade den trygge plan og kaste sig forlæns ud i improvisationerne.

Læs mere

Køb bogen

Kontorets Indiana Jones − Lær at improvisere på arbejdet af Bo Krüger kan købes til 300,- med moms på www.GyldendalBusiness.dk.

Køb bogen på gyldendal